Brudklänningar för 3000kr!

Brudklänningar för 3000kr!

Då var Proms and Weddings sommarrea i full gång! Och vilket tryck vi hade redan från start! Kön var lång och skorna vid ingången var många :)
  Brudklänningar för 3000kr!  Brudklänningar för 3000kr!

Här har vi dagens lyckliga vinnare av en gratis brudklänning. Nu var det inte dags för denna tjejen att gifta sig så hon fick välja en festklänning istället. För alla er som inte vann idag eller inte hade möjlighet att komma till butiken i Malmö finns det en ny chans i morgon! (och på fredag) För att delta i utlottningen ska man vara på plats utanför butiken strax innan vi öppnar kl. 11.00. Sen startar vi dagen med att dra en vinnare av en gratis brudklänning (gäller utvalda modeller)
Brudklänningar för 3000kr!

Nytt för årets rea är att vi även har 10% på hela vårt ordinarie sortiment. Bland annat Pronovias 2017, Tarik Ediz senaste klänningar och våra populära brudskor från Menbur! Och så mycket mer…
https://www.menbur.com/se/en/https://www.menbur.com/se/en/

Vad ni bland annat hitta på vår generösa rea är brudklänningar för 3 000kr, festklänningar för 500kr, fest och brudskor för 300kr och fantastiska priser på våra smycken! Med andra ord, detta är rean du inte vill missa!

Brudklänningar för 3000kr!  Brudklänningar för 3000kr!Brudklänningar för 3000kr!             Brudklänningar för 3000kr! Brudklänningar för 3000kr!   Brudklänningar för 3000kr!

www.promsandweddings.se

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Filmfestivalen i Cannes

Filmfestivalen i Cannes
c1

Årets filmfestival är nu avslutad och alla vackra människor och klänningar har bara strömmar in i våra sociala Medior! Festival De Cannes är världens mest prestigefyllda filmfestival och priser som bland annat bästa film, bästa regissör samt bästa kvinnliga respektive manliga skådespelare delas ut här. I år pågick filmfestivalen mellan den 11 maj till den 22 maj. Som vanligt ser man tunga namn i programmet som Woody Allen, som invigde festivalen med sin film ”Café society”, George Clooney, Jodie Foster, Julia Roberts, Eurovision-aktuelle Justin Timberlake, Iggy Pop, Russell Crowe, Robert de Niro och Steven Spielberg.
d1

Men det bästa med denna filmfestival är såklart alla vackra (och mindre vackra) outfits! En av årets snackisar var Blake Lively som fullkomligt strålade med sin gravidmage i en himmelsblå klänning från Atelier Versace!
d5 d4 d3

Ett annat stjärnskott som det tala mycket om från filmfestivalen är Bella Hadid. Hon dök upp i en röd silkesklänningen med en minst sagt hög slits! Är man 19 år och intar röda mattan i Cannes utan underkläder så blir man ett hett samtalsämne…
d8

Senare i veckan bar hon en Robert Cavalli. Psst.. Visste ni att hon är dotter till Yolanda Foster (nu nyskild så hon heter åter igen Hadid i efternamn) från Real Housewives of Beverly Hills?
d6

På tal om housewives så var även Eva Longoria på plats i en träffsäker långärmad klänning från Pamela Roland.
d9

Vidare bland bäst klädda hittar vi Julia Roberts i en klassisk svart klänning från Armani Prive, Kendall Jenner i en genomskinlig klänning från Roberto Cavalli, Kirsten Dunst i Gucci, Victoria Beckhamn i en klockren jumpsuit från sin egen kollektion, Amal Clooney bar en Atelier Versace och vår svenska Jetsetter Victoria Silvstedt i en ljuvlig sommarinspirerad klänning från Ali Karoui.
f1 f2 f3  f4         f7        f6
(bilder lånade från http://metromode.se/)

När man utnämner de bäst klädda finns det alltid de sämst klädda också. Enligt Wonderwall var det bland annat Riley Keough i sin Gucci klänning, Susan Sarandon, Freida Pinto, Paz Vega och färgstarka Elena Lenina! Till slut hittar vi Julia Roberts även på denna listan i en Givenchy one-piece. Jag tror de flesta är överens om att denna outfit inte var helt klockren, även om man är en av de stora stjärnorna i Hollywood.
w5

CANNES, FRANCE - MAY 15: Freida Pinto attends the Kering And Cannes Film Festival Official Dinner at Place de la Castre on May 15, 2016 in Cannes, France. (Photo by Venturelli/Getty Images for Kering)

Actress Susan Sarandon poses for photographers upon arrival for the screening of the film Money Monster at the 69th international film festival, Cannes, southern France, Thursday, May 12, 2016. (AP Photo/Joel Ryan)

w2

w1w8

w6

www.promsandweddings.se

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Fynda din brudklänning!

Fynda din brudklänning!

Äntligen är årets lyxigaste rea här! I Malmö! Hos Proms and Weddings!
Fynda din brudklänning! Fynda din brudklänning!

Är det något klädesplagg man ska satsa på att fynda är det en brudklänning. Idag är det inte ovanligt att bruden spenderar mellan 10 000kr till 15 000kr på sin brudklänning. Tänk då om man kan få den till 30-70% Det gör stor skillnad i budgeten 😉 Proms and Weddings kommer bland annat rea ut de populära märken Maggie Sottero, Pronovias och Demetrios. Och inte nog med det! Ni kommer till och med hitta brudklänningar från 2015’s kollektion bland rean!

Vi kör även en favorit i repris! Varje morgon lottas en valfri brudklänning ut (gäller utvalda modeller) För att delta i utlottningen behöver du vara på plats i kön innan butiken öppnar kl. 11.00. Morgonens vinnare dras sedan inne i butiken.
Fynda din brudklänning!
Det är inte bara brudklänningar som är på rea utan även fest och balklänningar. Så det är verkligen en rea för alla! Här kommer ni bland annat hitta eftertraktade märken som Tarik Ediz, La Femme och Jovanni! Så skynda att fynda! Rean börjar på onsdag den 25 maj
kl. 11.00 och vara i fram till fredagen den 27 maj. Rean till ära har Proms and Weddings öppet en timme längre på kvällarna, alltså till kl. 19.00.

VARMT VÄLKOMNA!
Fynda din brudklänning!

www.promsandweddings.se

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Skräddarsy alltid din brudklänning!

Skräddarsy alltid din brudklänning!

Att man alltid ska skräddarsy sin brudklänning kan låta lyxigt. Vissa av er tänker kanske att det ska inte jag göra, jag köper en färdigsydd! Och absolut, det gör dem flesta. Men vad man ska räkna in i sin budget för brudklänning är justeringarna. Till 99% finns det alltid något man måste justera på sin brudklänning.

c1

(foto: vintagehoneymoon.se)

Vilka justeringar kan behövas göra? Det är självklart en individuell fråga och därav ett väldigt varierat svar. I 9 fall av 10 ska brudklänningen lägga upp och vanligtvis behöver man även ta in den eller lägga ut den lite vid bysten. Och detta är för att vi alla ser olika ut och har olika former (tack och lov). En brudklänning ska sitta som en smäck och följa ens kroppen perfekt. Och viktigare är det om man har en axelbandslös brudklänning. Alla ni brudar som direkt tänker bort en axelbandslös brudklänning av den enda anledning att den ska kasa ner och ni vill inte oroa er för att behöva gå och dra upp den – släpp det! En anpassad och justerad brudklänning rör inte sig en centimeter :)

Skräddarsy alltid din brudklänning!

2017 PRONOVIAS – ORIBE

Utöver dessa enklare justeringar finns det mycket man kan ändra på sin brudklänning. Proms and Weddings har ett välkänt skräddarteam i Malmö och har gjort fantastiska förändringar på brudklänningar genom åren! Allt från att lägga till en söt ärm, göra en V-ringning till att sätta snörning i ryggen och ta bort eller lägga till spetsdetaljer. Det mesta är möjligt!
Skräddarsy alltid din brudklänning!

 

Vad ska man tänka när det gäller att skräddarsy sin brudklänning?

  1. Va ute i god tid! Under högsäsongen ska du räkna med 1 till 2 månader hos skräddaren.
  2. Skor – När det är dags för att lägga upp din brudklänning ska du ha de skorna du ska ha på din bröllopsdag. En cm hit eller dit gör större skillnad än man kan tro.
  3. Vänta tills det närmar sig – Köper du din brudklänning i god tid så vänta ändå 1-2 månader innan bröllopet tills du göra dina justeringar. På så sätt känner du ingen press att hålla vikten och formen allt för länge innan bröllopet 😉
  4. Som sagt, glöm inte att lägga till justeringarna på brudklänning i din budget. Du kan räkna med 900-1500kr för enklare ändringar.

    www.promsandweddings.se 

 

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Brudklänningar 2017

Brudklänningar 2017

Vilken helg det har varit i Barcelona för alla i branschen! Det har både varit Pronovias efterlängtade fashion show och Barcelona Bridal Fashion week.

Först och främst – Vilken show Pronovias bjöd på! Helt magisk och fantastiska brudklänningar! Jag längtar tills jag får se brudklänningarna live i höst när vi får in dem till Proms and Weddings i Malmö. Ni har en visningen här – Titta och låt er inspireras :)

Precis som förra året fick vi se mycket hud, spets och figurnära modeller. Vill bara nämna att dessa brudklänningar som ser ut som om man inte har så mycket under så är det faktiskt ett hudfärgat lager av tunt tyg, det ser bara mer vågat ut än vad det är 😉
Brudklänningar 2017 Brudklänningar 2017 

Brudklänningar 2017För 2017 visade Pronovias även många brudklänningar med slits. Enklar modeller med någon detalj i kombination med en hög slits. Fjädrar är något som ger en dramatisk look och är en läcker kombination med dessa siluetter.
Brudklänningar 2017 Brudklänningar 2017

Vidare såg vi den klassiska A-linjen med mycket tyg, många lager och pampiga släp.
Brudklänningar 2017 Brudklänningar 2017

And the big amazing final! Precis som förra året är det Irina Shayk som får avsluta hela modevisningen. Detta året med en riktig överraskning, i alla fall baksidan som i stort sätt endast är klädd i spets och lätt tyll. Ett riktigt konstverk när man ser det på nära håll. Framsidan är en ordentlig kontrast! Enkel, slät, figurnära tillsammans med en båtringning. Visst är denna brudklänningen något alldeles extra?
Brudklänningar 2017Brudklänningar 2017Brudklänningar 2017 Brudklänningar 2017

Rosa Clarà

Jag vill passa på och ge er ett smakprov från Rosa Clarás spännande kollektion för 2017. Dessa fyra brudklänningarna på bilderna är lite grövre i ett fantastiskt material med markerade midjor. Som ni ser satsar Rosa Clará på krage i kombination med en lite djupare v-ringning. Jag bara älskar brudklänning nummer 2! När hela brudklänningen är i ett och samma stycke blir effekten väldigt häftig utan att man behöver några detaljer eller urringningar direkt. Även tyget på denna klänning är ljuvligt!
Brudklänningar 2017 Brudklänningar 2017

Brudklänningar 2017 Brudklänningar 2017

Stenar och djupa ryggar blir lika populärt kommande år som tidigare. När man ser dessa ryggar i verkligheten så är det svårt att slita blicken. Och vilken brud skulle inte vilja ha den effekten på sitt bröllop 😉
Brudklänningar 2017 Brudklänningar 2017

Här visas ett riktigt konstverk! Denna brudklänningen är inget alternativ för den traditionella bruden, eller plånboken för den delen. Men visst är det läcker att se på! Hantverket med spetsen är otroligt och kombinationen av färgerna är vågat trots de varma tonerna. 
Brudklänningar 2017

www.promsandweddings.se

 

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

5 enkla tips till bröllopsdagen!

5 enkla tips till bröllopsdagen!

– Ta en kort stund tillsammans
Vid något tillfälle under ert bröllop, när ingen riktigt märker det, ta din partner och smyg bort till ett hörn där ni kan se alla era nära och kära roar sig. Det räcker med 30 sekunder för att bara ta in allt och känna glädjen för alla era gäster som är där för att fira er kärlek. Det är fantastiskt!
http://www.brollopsguiden.se/bildgalleri/kategori/1/12

– Istället för att kasta buketten…
kan bruden dela ut blommor till kvinnorna i sitt liv som har hjälpt henne att bli den hon är idag. Äldsta vännen, hon som har hjälpt dig genom tuffa tider, vännen som alltid lyssnar eller den som presenterade dig för din man. Det finns många i ens liv som har format en till den man är idag. Det blir ett otroligt gripande moment.
5 enkla tips till bröllopsdagen!

– Ceremonin
Vid en mindre vigsel kan man låta ringarna skickas runt till gästerna i början av ceremonin så att alla får hålla i dem och ge dem sina lyckönskningar.  Det är ett fint sätt att inkludera alla sina gäster i symboliken i ringarna och brudparet får sedan minnas den kärlek och fina lyckönskningar alla deras vänner och familj gav dem under sin stora dag.

5 enkla tips till bröllopsdagen!

DAHLGREN EST. 1918

– Barnen
Ett lekrum! Barnen är glada och blir underhållna av en trollkarl, barnvakter eller en clown. Här får även gärna finnas lite mjuka kuddar, filtar och varför inte lite mjukiskläder att byta om till. Vi vet alla hur gärna man byter om efter att ha varit uppkläd i ett par timmar 😉 Detta ger ju inte bara glädje till baren utan även till föräldrarna som kan njuta av bröllopsfesten lite mer och kanske lite längre.

5 enkla tips till bröllopsdagen!

– Fotobås
Ett fotobås ger er möjlighet att skapa och föreviga fina minnen från er bröllopsdag. En bröllopsfotograf kan inte vara på flera platser samtidigt och stannar sällan natten lång, det gör däremot era gäster! Detta ger er som brudpar möjligheten att gå igenom hela festen och skratta dagen efter åt era roliga vänner och de små fyndiga stunderna som ägde rum i fotobåset.
5 enkla tips till bröllopsdagen!

www.promsandweddings.se

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Brudar – Klä er som en Hollywood-stjärna

Brudar – Klä er som en Hollywood-stjärna

http://www.expressen.se/kvallsposten/brudar–kla-er-som-en-hollywood-stjarna/

Hollywood passerar just nu revy på Amiralsgatan i Malmö skriver Aftonbladet. Förklaringen är att designern Lars Wallin var i Malmö för att avtäcka sin bröllopskollektion och sin första skokollektion hos Proms and Weddings.
Brudar - Klä er som en Hollywood-stjärna Brudar - Klä er som en Hollywood-stjärna

– Alla mina brudklänningar har en förebild i någon Hollywood-stjärna, säger Lars Wallin till Kvällsposten när vi tittar närmre på hans mästerverk, ”Grace”.

Lars Wallin är Sveriges ledande couture-designer. Han är född 1965, utbildades vid Designhögskolan Beckmans i Stockholm. Han kan titulera sig hovdesigner då han har skapat kronprinsessan Victorias Nobelklänningar åren 2000, 2003 och 2006. Och även Prinsessan Madeleines Nobelklänning 2008.
Brudar - Klä er som en Hollywood-stjärna Brudar - Klä er som en Hollywood-stjärna

Brudar - Klä er som en Hollywood-stjärna Brudar - Klä er som en Hollywood-stjärna

Nu i samarbete med Flattered har Lars Wallin designat exklusiva bröllopsballerinor för såväl bruden som hennes tärnor. Bröllopsballerinorna är handgjorda i Portugal och blommorna som utsmyckar skorna är fastsydda för hand av en liten fabrik i Italien, specialiserade på just skodekorationer. Bröllopsskorna levereras i en specialdesignad box som försluts med satinband. Dessa hittar ni självklart hos Proms and Weddings i Malmö inom kort! Tänk på att det är en limited edition!
Brudar - Klä er som en Hollywood-stjärna Brudar - Klä er som en Hollywood-stjärna

Visste ni förresten att det är Isabella Löwengrip aka Blondinbella som har startat Flattered för 3år sedan. Hon saknade en fin inomhussko på marknaden så hon tog då fram den själv. Därefter har det gått i en rasande fart! Nu finns det både inomhus, utomhus och bröllopsballerina. Alla av högsta kvalité och i moderiktiga färger.
Brudar - Klä er som en Hollywood-stjärna Brudar - Klä er som en Hollywood-stjärna

 

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Pronovias 2016 Fashion Show

Pronovias 2016 Fashion Show

Ska ni gifter er i slutet av 2016 eller 2017 så ha lite is i magen när det gäller att hitta er brudklänning. Om mindre än tre veckor är det åter igen dags för Pronovias stora modevisning för 2017’s brudklänningar! I klippet ovan kan ni se hela ATELIER’s kollektion som släpptes förra året. Och visst är brudklänningarna helt magiska? (Glöm inte att ha ljudet på när ni tittar på klippet för att riktigt kunna leva er in)

Pronovias 2016 Fashion Show Pronovias 2016 Fashion ShowPronovias 2016 Fashion Show
Detta är ett av de största eventen som sker i bröllopsbranschen och det finns inte en bröllopsbutiken runt om i världen som missar detta! Det börjar med modevisningen på fredagskväll följt av en fantastik galamiddag för alla inbjudna. Dagen där på är det dags för alla inköpare att titta, känna och bestämma vilka brudklänningar som de ska köpa in till sin butik. I en stor byggnad med två våningar finns alla brudklänningar, slöjor, festklänningar och accessoarer uppställda så man kan se dem på nära håll. Ni kan själv tänka er att detta är rena paradiset för oss!

Pronovias 2016 Fashion Show Pronovias 2016 Fashion Show Pronovias 2016 Fashion Show Pronovias 2016 Fashion Show Pronovias 2016 Fashion Show
Vill ni följa modevisningen live så streamars den på www.pronovias.com eller kan ni följa uppdateringarna under #pronoviasfashionshow. Den 29 april kl. 20.30 är det dags! Och självklart är Proms and Weddings på plats för att ta hem det bästa av nästa års brudklänningar. Följ oss på Facebook för kontinuerlig uppdatering :)

www.promsandweddings.se

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Pronovias bröllopsklänningar 2017

Pronovias bröllopsklänningar 2017

Pronovias bröllopsklänningar 2017

Äntligen är Pronovias kollektion för 2017 här! Det är alltid lika spännande att få se den nya kollektionen och alla fantastiska bilder. Det ger en känslan av att man vill gifta sig om och om igen! Detta året får vi se fler modeller med holkärm vilket vi har haft en stor efterfråga på hos i butiken.

Pronovias bröllopsklänningar 2017 Pronovias bröllopsklänningar 2017 Pronovias bröllopsklänningar 2017 Pronovias bröllopsklänningar 2017

Vi hittar även brudklänningar med en lite mer bohemisk stil vilket man ser mer och mer av inför 2017 både när det kommer till brudklänningar men även i övriga modevärlden. På bilden nedan ser ni bröllopsklänningen Orobia som både är V-ringad fram och bak tillsammans med en snävare A-linje på kjolen. Midjan ger en fantastik siluett med fina spetsdetaljer.
Pronovias bröllopsklänningar 2017 Pronovias bröllopsklänningar 2017 Pronovias bröllopsklänningar 2017

Här ser ni ytterligen ett par modeller som just har den bohemiska stilen och känslan. Klockrent för sommarbröllop i en vacker trädgård eller ute på vischan i en idyllisk miljö.
Pronovias bröllopsklänningar 2017 Pronovias bröllopsklänningar 2017 Pronovias bröllopsklänningar 2017 Pronovias bröllopsklänningar 2017

Vidare i Pronovias kollektion ser vi vackra mermaid modeller helt klädda i spets. Både med och utan axelband. Detaljerna på varje brudklänning är ännu vackra i verkligheten kan jag lova. Dom är ljuvliga!
Pronovias bröllopsklänningar 2017 Pronovias bröllopsklänningar 2017 Pronovias bröllopsklänningar 2017 Pronovias bröllopsklänningar 2017

En annan favorit är Orilla och dess fantastiska bolero som man kan köpa till! Kolla in vilken fin öppen rygg man får och till det ett extra lager släp i tunt fin tyll. Och det bästa med denna kombinationen är att du sedan under kvällen kan ta av dig boleron så får du en helt ny klänning. Smart va?
Pronovias bröllopsklänningar 2017 Pronovias bröllopsklänningar 2017Pronovias bröllopsklänningar 2017

Nytt för 2017 är att Pronovias nu även har en ljusblå brudklänning. Den ljusrosa såg vi redan i 2016s kollektion och lika så den cremefärgade men ljusblått känns både nytt och lite spännande för den nytänkande bruden. Man säger ju att man ska ha något gammalt, något nytt, något lånat och något blått. Direkt check på något blått då 😉
Pronovias bröllopsklänningar 2017 Pronovias bröllopsklänningar 2017 Pronovias bröllopsklänningar 2017 Pronovias bröllopsklänningar 2017 Pronovias bröllopsklänningar 2017 Pronovias bröllopsklänningar 2017

Sist i detta inlägget vill jag bjuda på ett par brudklänningar med det där ”lilla” extra. Visst är det häftiga!?
Pronovias bröllopsklänningar 2017 Pronovias bröllopsklänningar 2017

Pronovias nya kollektion för 2017 hittar ni hos Proms and Weddings redan i höst! Så håll utkik här och på vår facebooksida!

 

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Bröllopsfeber

Bröllopsfeber i Malmö!

bf_logo_sam_new brollopsfeber_start3

Nu är det återigen dags för Skånes vackra, stora och oerhört populära bröllopsmässa på Slagthuset. Mässan slår upp portarna till årets stora bröllopshändelse den 6-7 februari 2016 och självklart finns Proms and Weddings på plats båda dagarna! Missa inte att vårt fina mässerbjudande där vi lämnar 15% rabatt om du beställer eller köper din brudklänning under mässhelgen!

Bröllopsfeber har samlat det mesta och det bästa ur alla branscher, för alla smaker och alla budgetar. Allt för ditt bröllop finns att hitta på Bröllopsfeber nu till helgen.

Proms and Weddings kommer tillsammans med Sveriges ledande företag och experter i bröllopsbranschen att bjuda er på massor av överraskningar, shower, tävlingar, inspiration och möjligheter till en kontakter mellan dessa företag och alla tusentals brudpar, vänner och bekanta som vallfärdar till Malmö för denna mässa.

Ni som besökare kommer dessa dagar få tips, idéer, inspiration och få möta Proms and Weddings proffesionella brudklännings-konsulter som vägleder er i letande efter den perfekta klänningen. På ett romantiskt, överskådligt, inspirerande, tidssparande och trevligt sätt träffar ni personalen bakom Proms and Weddings och ni kommer att få många kontakter med företag och experter som kommer att underlätta planeringen och genomförandet av ert bröllop. Dessutom är mässan fylld av exklusiva erbjudanden som bara ges på mässan.

Du vet väl att du kan nyttja Bröllopsfeber ÅRET RUNT?

Ladda hem vår Bröllopsfeberapplikation till din smartphone. Den finns på både appstore och googleplay. I den får du exklusiva erbjudanden från våra utställare under hela året! Varje dag resten av året lägger utställarna upp erbjudanden som du får direkt i din telefon.

Observera! För att kunna ladda ned applikationen så måste du använda din smartphone på denna sida för att kunna ladda ned applikationen. Bästa är att ladda ned appen från appstore eller GooglePLAY. Den heter bröllopsfeber

Har du frågor om mässan, eller någon brudklänning, är du välkommen att kontakta oss på info@promsandweddings.se

Vi ses till helgen på Bröllopsfeber, Slagthuset i Malmö! annonsbild 2017

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar