SKOR

BRÖLLOP ELLER FEST

FRÅN: 600:-

BRUDSLÖJA

FRÅN 99:-

SMYCKEN

Lyx accessoarer

Brudklänningar

Välkommen till Sveriges största utbud av brudklänningar. Proms and Weddings har de största internationella märkena och ett brett sortiment för alla storlekar.Proms and weddings fins på Amiralsgatan 28 Malmö.

Festklänningar

Välkommen till Sveriges största sortiment av festklänningar. Proms and Weddings har klänningen just för dig! Hos oss kan du handla festklänningar dygnet runt i vår webshop.

Slide Boka VIP-Vårt exklusiva lyxiga rum Boka standard provning i butiken!
Helt kostnadsfritt!

SÄKER BETALNING

Betala med kort

FRAKT

Inom Sverige

Brudklänningar och Bröllopsklänningar hos Proms & Weddings

Hos Proms & Weddings hittar du sveriges största utbud av designade bröllopsklänningar och brudklänningar, vi har bröllopsklänningar från kända designers som; La Sposa, Demetrios, Rosa Clara, White One, St Patrick och Maggie Sottero.

Vi vill att ditt bröllop blir både magiskt och underbart, och vi vet att en vacker bröllopsklänning förhöjer känslan kring just hur speciellt ett bröllop är och gör din dag oförglömlig. Våra vackra klänningar ser till att varje huvud vänds mot dig när du går ned för mittgången i din brudklänning.

Vårt stora utbud av bröllopsklänningar och brudklänningar

Vi har flertalet olika kollektioner och stilar på våra bröllopsklänningar och brudklänningar så att du med säkerhet kan hitta rätt, vi har allt ifrån bröllopsklänningar i fodral form till stora klassiska släp och även klänningar med tolle. Vi har även spets bröllopsklänningar och broderade bröllopsklänningar i olika former så du enkelt kan hitta den bröllopsklänningen som passar just dig.

Vi hjälper dig hitta rätt bröllopsklänning

Att hitta rätt bröllopsklänning är roligt och spännande men kan även vara svårt och lite läskigt. Vi på Proms & Weddings har en lång erfarenhet av brudklänningar och hjälper dig mer än gärna att hitta din absoluta dröm bröllopsklänning. Kontakta oss och boka tid för provning av bröllopsklänningar i Malmö.

Designade bröllopsklänningar till bra priser

Vi tycker att alla ska kunna få chansen att bära sin absoluta dröm bröllopsklänning och erbjuder bra priser på våra designade och vackra brudklänningar.

Håll även utkik efter våra rabatter och utförsäljningar på våra klänningar, då kan du göra ett riktigt fynd på din drömklänning. 

You've just added this product to the cart: