Aftonklänning-balklänning

Balklänning

Proms And Weddings ligger beläget på Amiralsgatan 28 och är en av Malmös största och mest välbesökta bröllopsbutiker. Men utöver ett enormt sortiment av bröllopsklänningar erbjuder butiken ett minst lika stort utbud av aftonklänningar!

Vad har man en aftonklänning till? En aftonklänning är en klänning man ökan bära vid lite finare tillfällen eller tillställningar, där man behöver ha en lite mer elegant eller exlusiv dresscode. Detta kan till exempel vara inför en sittning på universitetet, bal, förlovning eller som gäst på ett kommande bröllop. Att införskaffa sig en aftonklänning av kvalitet är att föredra då vi i detta sammanhang ser en högre nivå på det material, den design och det arbete en aftonklänning av högre kvailtet består av. Detta innebär inte att man måste spendera skyhöga summor på kända designermärken om man inte vill det utan om att få den känslan man faktskt vill uppnå med en aftonklänning. När fokus ligger på att spara utgifter är det lätt att skära ner på klädkostnaderna vilket är både smart och effektivt i många fall, men ska du handla en aftonklänning så investerar du i att införskaffa dig en klänning av lite högre kvalitet. Därför har Proms And Weddings satsat på att kombinera hög standard och överkompliga priser för både festklänningar och aftonklänningar i vår butik. Vi vill möjliggöra det för alla som är ute efter en festklänning av hög kvalitet med ett åtkomligt pris. Vi arbetar med designers som Cinderella Divine, Tarek Ediz, Pronovias, Jovani, Catwalk Couture, Mambo Couture, Terani och So Lady. Dessa märken är erkända världen över med enorma utbud av olika stilar och modeller. Vi erbjuder festklänningar och balklänningar med långa armar, korta armar, öppna ryggar eller stängda ryggar. I vår butik hittar ni allting från höga slitsar till puffiga kjolar för att anpassa den bild våra kunder har i huvudet när dom beskriver hur dom vill se ut. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda ett brett utbud mellan olika stilar som bohemiskt, klassiskt eller dramatiskt i varierade storlekar för alla olika kroppstyper.


Behöver du hjälp av val vid festklänning eller aftonklänning erbjuder vi denna service, samt tips och råd om hur just du ska klä dig och vad som är smickrande för din kroppstyp.

 

Festklänningar, balklänningar online, webshop | P&W (promsandweddings.se)

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this post