Allt du behöver veta om Vera Wang Bride Collection

På Proms And Weddings är en av våra största intentioner att ständigt vara öppna för förändringar och nyheter. Vårt huvudfokus ligger just på att kombinera nya trender och samtidigt bevara det klassiska för att nå ut och kunna tillfredsställa alla olika målgrupper. Varje år ser vi över nya samarbeten med potentiella märken och leverantörer som vi tror skulle platsa i butiken. Med detta sagt kan vi nu presentera oss som stolta återförsäljare av Vera Wang – ett av världens mest kända designermärken!

 

Vera Wang är ett namn vi tror att dom flesta känner till. Hon är en världskänd amerikansk modedesigner, berömd och älskad för sina bröllopskreationer. Som en av världens största modeikoner idag har hon klätt kändisar som Selena Gomez, Zendaya, Michelle Williams, Diane Kruger, Alicia Keys, Victoria Beckham, Hailey Bieber, Ariana Grande och Gwen Stefani inför röda mattan och andra events. Designern är känd för sin djärva balans av moderna mönster som möter traditionell elegans i sina brudklänningar.


En kort presentation av vad vi kommer att kunna erbjuda er i butiken och vad märket innebär: Den första kollektionen från Vera Wang består ursprungligen av 60 brudkläningar skapade och designade av Vera Wang och hennes närmsta team. Tanken är att designerns märke ska finnas tillgängligt för en större räckvidd än vad det har gjort innan. I den nylanserade kollektionen kommer vi att se ett expanderat utbud av fler alternativ i fler prisklasser än tidigare, med samma nivå på kvalitet.

Vi på Proms And Weddings är väldigt stolta över att få representera Vera Wang och den höga standard som märket kräver och innebär. Vi hoppas kunna bidra med många lyckade provningar, en bredare bild av märket och en känsla av att få testa en klänning man inte ens vågat föreställa sig någonsin få möjlighet att testa, förrän nu. Varmt Välkomna, glöm inte att boka tid på vår hemsida så att vi kan ge dig en upplevelse vi kan vara stolta över!

https://www.facebook.com/promsandweddings

https://www.verawangbride.com/

Share this post