Bröllopsklänning – Demetrios Vanesa

Har ni koll på sommarens nyheter hos oss på Prom and Weddings?

Nu verkar Covid19 äntligen vara på väg ut ur våra liv, någonting vi märker av genom ett exploderande stort och ökat sortiment och vi älskar det. Vi ser otroligt många nya kombinationer av modeller och material den här sommaren, vilket är fantastiskt roligt. Vi vill dela med oss av en utav våra nykomlingar i butiken från Platinum by Demetrios.

Låt oss presentera bröllopsklänningen Vanesa!

https://www.demetrios.com/dresses/wedding-dresses/platinum-by-demetrios/style-dp444-vanesa

Vanesa är en bröllopsklänning skapad av italienska designern Demetrios och tillhör deras extravaganta Platinum kollektion. Klänningen kommer i en sjöjungfru-modell med långa armar, där inslagen av italiensk överklass och artism dominerar känslan av lyx. En noggrant utvald spets med broderade stenar och pärlor florerar över hela klänningen och binds samman i en vackert nyckelhålsformad rygg. Detaljerna ligger som ett andra skinn över axlarna och smälter samman med huden i en fantastiskt vacker illusion. Det hela avslutas med ett långt och dramatiskt släp.

Välkomna in till vår butik på Amiralsgatan i Malmö för att prova den här vackra skapelsen och alla våra andra bröllopsklänningar.

http://www.promsandweddings.se

Share this post