Brudklännings trender 2022

Brudklännings trender 2022

Att veta vilken brudklänning man letar efter kan kännas svårt eftersom det finns oändligt med olika stilar, därför har vi skrapat ihop brudklännings trender för 2022 som kan vara till din hjälp.

Den främsta trenden handlar om ”detaljer” (se bilaga 1). Det kan vara spets-, kristall, eller pärldetaljer etc. När man skall välja detaljer kan man fundera på vilken kroppsdel man helst vill framhäva. Till exempel om man vill framhäva ryggen kan det vara bra att hitta en brudklänning med djuprygg eller om man vill framhäva midjan kan det vara snyggt med en klänning som redan har inbyggd korsett.

Bilaga 1

Under årets gång har vi lagt märke till hur fler väljer ett ”wed now – party later” koncept. Alltså att man köper en två delad klänning (se bilaga 2). Två delad klänning har gjort det enkelt för alla brudar att ta av den cermoniska looken för att sedan festa, utan att behöva byta om! Hur smart och hur effektivt?

Brudklännings trender 4
Bilaga 2

Den sista trenden vi vill dela med oss av är att ”go big or go home”. Dem flesta gifter sig bara en gång och självklart innebär de också att det är den enda gången man kan känna sig extra. Och vad kan bli mer extra än en brudklänning med 5 meters släp eller 4 meter i omkrets? (se bilaga 3). Det är din dag och detta är din enda gång att glänsa så här mycket! Ta vara på det och kör ”all in”.

Brudklännings treder 2022
Bilaga 3
https://business.google.com/posts/l/01691518636146663289

https://www.promsandweddings.se/produkt-kategori/klanningar/brudklanningar/

Share this post