Integritetspolicy

Integritetspolicy / GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss. Med anledning av GDPR så kommer vi med utförligt information som träder i kraft den 25 maj 2018.

Webbplats

Vår webbplatsadress är: https://www.promsandweddings.se.

Vilka typer av Cookies använder sig  Promsandweddings.se utav?

 

  • __unam    This cookie is usually associated with the ShareThis social sharing widget placed in a site to enable sharing of content across various social networks. It counts clicks and shares of a page.The main purpose of this cookie is: Functionality
  • __sharethis_cookie_test   Used for the Sharethis function, allowing you to share pages from the website with others. Sharethis may use information collected to serve adverts to you based on your previous visits to this website or other websites.
  • test_cookie    The test_cookie checks if your browser supports cookies.

 

Om du inte vill acceptera cookies

Vill du inte acceptera cookies kan webbläsaren ställas in så att du automatiskt nekar cookies eller informeras om att en webbsida innehåller cookies. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

FAQ

Vad är Cookies?

Cookies kan liknas vid små avtryck. En speciell fil, cookie-fil, sparas ner på din dator när du går in på en webbplats. Cookien består av en liten datamängd med information om vad du gör när du besöker sidan. Informationen om vad du gjorde vid tidigare besök skickas av webbservern till din webbläsare och kan sedan hämtas därifrån.

Vad är GDPR?

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny dataskyddsförordning som kommer att gälla i hela EU från och med 25 maj 2018. Syftet är att stärka skyddet för personer vid hantering av personuppgifter inom EU. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen.

Vad är en personsuppgift

En personuppgift är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person och som kan identifiera dig som individ. Detta kan vara allt från information som du själv lämnar till oss såsom ditt namn och dina kontaktuppgifter. Det kan också vara personuppgifter som vi genererar baserat på dina köp, dvs. din köphistorik eller information som vi samlar in baserat på hur du använder våra webbsidor eller interagerar med våra annonser (t.ex. vilka sidor eller annonser du klickar på och hur länge du stannar kvar på en sida). Till och med din IP-adress kan vara en personuppgift.

Vem är personuppgiftsansvarig

Proms and Weddings AB, Amiralsgatan 28 , 211 55 Malmö, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Vem kontaktar jag vid frågor gällande GDPR och behandling av personuppgifter?

Eftersom vi tar dataskydd på stort allvar har vi särskilda medarbetare som hanterar just dessa ärenden och du kan alltid nå oss på  info@promsandweddings.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss genom att maila  info@promsandweddings.se

För mer information gällande GDPR, vänligen besök Datainspektionen. klicka här