Lär känna Pronovias brudklänningar

Lär känna Pronovias brudklänningar

Vem och vilka är egentligen Pronovias?

Pronovias grundades 1964 i Barcelona av en man med namnet Alberto Palatchi. Han hade sedan 1922 specialiserat sig i spets, broderi och silkestyger.

Pronovias jobbar mycket för att skapa olika typer av stilar. Exempelvis har dem eleganta, simpla, vintage klänningar etc. Men vad är det egentligen som gör Pronovias speciell? Svaret på den frågan är, detaljer. Det går inte att hitta klänningar med så speciella detaljer som med Pronovias klänningar.

Vi har valt att bli återförsäljare för Pronovias för att våra kunder älskar deras kollektioner. Med Pronovias klänningar får du känslan av att vara det lilla extra och unik.

Bilaga 1 är ett utmärkt exempel på en stilren och minimalistisk bröllopsklänning från Pronovias. Den här modellen kommer i modellen sjöjungfru och formar smickrande midjan, samtidigt som den balanseras upp av armar och en båtringad skurning upptill. Klänningen kommer i ett genomgående material av lyxig crepe och med smakfullt utvalda linjer. Ryggen är djup och öppnas upp av en vacker nyckelformad skurning baktill, vilket sedan toppas med vackra knappar.

Pronovias brudklänning
Bilaga 1

Pronovias sensuella och oskyldiga bröllopsklänning ”Baker” (se bilaga 2). Klänningen med en handsydd korsett av spets som löper ner i ett moln av mjukt tyll. Korsetten är axelbandslös och följer en rak linje vid bysten, vilket ger ett väldigt smakfullt och minimalistiskt intryck. Känslan av nyckelben och hud möter florerad spets med raka linjer, detta är otroligt vackert och stilrent. Pronovias som är känd för sin spanska design lever upp till sitt rykte och gör oss inte besvikna.

Bilaga 2

Klicka på länken nedan för att komma till Pronovias hemsida. Där kan du utforska deras underbara klänningar i lugn och ro.

https://www.pronovias.com/

https://www.promsandweddings.se/produkt-kategori/klanningar/brudklanningar/pronovias/

Share this post