brudklänning demetrios 1021

Nya kollektioner, nyheter och klänningar inför 2022

Vi väntar alla ivrigt på att vintern ska ge med sig, på solens första vårstrålar och självklart på alla fantastiska nyheter inför vårens kollektioner.
På Proms And Weddings är vi redan igång och butiken är redan nu full av nyheter från olika designermärken!

Pronovias, Demetrios, Cosmobella och Maggie Sottero. Detta är bara ett fåtal av de kända märken som finns i butiken och i vår ser vi fler nyheter än någonsin när det kommer till både bröllopsklänningar och festklänningar. Tarek Ediz är ett av våra mest internationella märken i butiken och är känt världen över för sina klänningar vi mer än ofta ser på de stora fashionshowerna i Milano och Moskva. Designern är känd för sin djärva, dramatiska och sensuella stil. I butiken ser vi inslag av sötma som möter minimalism i den nya kollektionen.
Här ovan ser vi en fantastisk Carrie Bradshaw kreation i tyll som får även de tuffaste kritiker i modevärlden att gråta. Den är insvept i mjuka lager av puder-färgad tyll som markeras av en handsydd markerad korsett i midjan. Tillkommer gör en matchade räfflad sjalett i samma mjuka puderfärg som ger klänningen en ännu mer exklusiv känsla. Här talar vi om volym, lager och minimalism som möter ett dramatiskt New York.

Även andra Tarek Ediz klänningar vi har fått in till butiken som tillhör samma kollektion speglar den här känslan. Vi tror att den här våren kommer influeras starkt av den här designen, vi förutspår mycket mjuka toner i tunna material och lager på lager.
Och vem älskar inte en romantisk vår? Kom in till oss för att skaffa dig lite vår-inspiration, för att prova klänningar eller helt enkelt bara för att det är så fantastiskt roligt att titta. Vi ses i butiken!

https://www.facebook.com/promsandweddings

https://www.promsandweddings.se/boka-tid-for-provning/

Share this post