Nyheter från Pronovias kollektion 2022 – i alla storlekar

Vi är halvvägs genom hela februari, det är inte långt kvar till mars och det innebär att det officiellt äntligen är vår! Som vi har längtat, som ni har längtat. Som många av er redan vet har vårens nya kollektioner redan fyllt upp butiken och ännu mer är på ingång. Mars månad innebär också att det officiellt är bröllopssäsong och vi håller tummarna för att alla får vara friska så att vi slipper fler nya restriktioner.

 

Någonting som vi på Proms And Weddings strävar efter är att ALLA ska känna sig välkomna i vår butik. Oavsett storlek, hudfärg eller språk. Alla ska ha möjligheten att få prova en brudklänning som passar just deras kropp och få känna sig vackra. Med detta sagt så fortsätter vi att ta in ett brett utbud av storlekar och vi satsar mer än någonsin på att kunna erbjuda mer variation när det kommer till Plus sizes.

Börllopsklänningen på bilden tillhör Pronovias nysläppta vårkollektion och går att beställa från storlek UK 02 till UK 34 – vilket motsvarar storlek 30 EU till storlek 62. Detta är ett fantastiskt utbud av alternativ och vi älskar att kunna erbjuda detta som återförsäljare. Klänningen kommer i en snäv sjöjungfrumodell med en vacker båtringning fram till med långa armar. Textur i vacker spets med osynliga sömmar vid linjerna ger klänningens form en vacker siluett som smickrar alla. Ryggen är djup och fångar upp en vacker balans av helhet.

Boka tid för en provning och kom in och testa. Välkomna!

https://www.promsandweddings.se/boka-tid-for-provning/

 

Share this post