Välkommen till vår värld av fest- och brudklänningar!

Proms and Weddings är Sveriges största fest- och brudbutik och grundades 2011 av Ayman Kadoura. Proms and Weddings erbjuder ett brett sortiment av klänningar för både bröllop och fest. Både vår brudbutik i Amiralsgatan 28 Malmö, samt vår webshop är välfylld med klänningar i olika modeller och för alla storlekar. I vår webshop erbjuder vi våra kunder ett maximalt utbud av klänningar från världsledande märken.

Varför Proms and Weddings?

Vi hjälper dig hitta rätt klänning

Vi erbjuder drop-in och har en kostnadsfri tidsbokning för provning av klänningar i butiken. Med tidsbokning kan kunderna i lugn och ro få professionell och personlig hjälp av vår kunniga personal.

Låt oss inpirera dig

Proms and Weddings inspirerar med nyheter varje dag på sociala medier från några av butikens största varumärken till bra priser. Här får ni inspiration och kan ta del av nya kollektioner från stora internationella brud- och klänningsdesigners.

Vi har allt inom brudklänningar, fest- och balklänningar, skor, accessoarer, underkläder och mycket mer. Skor och accessoarer finns för alla tillfällen och med hjälp av våra personliga rådgivare får du bästa service.

Vilka märken har vi?

Vi erbjuder det senaste inom festklänningar och vi har snabba leveranser från våra leverantörer. De största märkena så som It’s my party!, Pronovias, Rosa Clara, Tarik Ediz, Sherri Hill, Terani, Jovani, La Femme, JLM Couture, Jim Hjelm, Scala, Aspera, Estrada, Dynasty, Eleni Elias, Angel Forever, Gribha och egen design ryms under ett och samma tak!

I vår butik erbjuder vi våra kunder ett maximalt utbud av brudklänningar och accessoarer från världsledande märken som:

Pronovias, St. Patrick, La Sposa, White One, Rosa Clara, AIRE Barcelona, Maggie Sottero, Sottero and Midley, Cristalline, Demetrios, Cosmobella, Moncheri, David Tutera, Sophia Tolli, Eternity Bridal, Art Couture, Aspera och Tarik Ediz Wedding.

Webbshop med stort sortiment

Här på vår webbshop finner du bal- och festklänningar, skor, smycken, underkläder och tillbehör för fest och bröllop. Vi har också hela vårt sortiment av brudklänningar på vår webbshop för inspiration innan du bokar en provning.

Brudklänningar går bara att beställa genom vår butik

Hela vårt utbud av brudklänningar finns i webbshoppen. Du kan i lugn och ro gå genom klänningar vi har och bli inspirerad av de senaste kollektionerna från ett stort antal internationella märken.

För provning och pris kontakta oss på e-mail, telefon eller besök vår butik i Malmö.

Proms & Weddings
Amiralsgatan 28
SE-211 55
Malmö
040-618 00 13
info@promsandweddings.se