Pronovias 2021 i butik!

Pronovias 2021 i butik!

Vi kan med glädje meddela att den nya kollektionen från Pronovias 2021 finns tillgänglig i vår butik!

Kollektionen är designad av den italienska och konstnärliga Alessandra Rinaudo, känd världen över för sin ledande och nyskapande design inom bröllopsvärlden. När designern skapade denna kollektion så säger hon sig ha inspirerats av den extravaganta glamouren man kan se på röda-mattan under en filmfestival i Cannes. Vi kommer att se hur detta har influerat designen i hennes nya klänningar. Modeindustrin är beroende av ett ständigt nyskapande och letar alltid efter nytänkande design, detta gav Alessandra Rinaudo oss. Med kreativitet skapade designern halsringningar och urringningar i tredimensionella vågor, draperade med modern asymmetri. Hon har i sin kollektion för 2021 förnyat den minimalistiska bröllopsklänningen med nya och mjuka kombinationer av material där blommor i spets gör en ny framträdning. Designern skapar även nytt liv i den mjuka boho-bröllopsklänningen genom att tillföra ett mer flytande snitt i denna bohemiska design. För att ge oss nytt liv i den klassiska prinsess-modellen så har hon även här tänkt nyskapande och lagt till en lägre midja i kombination med en slits på dessa klänningar. Allt för en mer definierad siluett.

Denna kollektion är designad för bruden som under 2021 vill ta igen allting som 2020 inte gav henne. Kollektionen är djärv, självsäker och vacker.

Vi på Proms&Weddings ser fram emot en lyckad bröllopssäsong och att kunna dela den med er! Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor, funderingar eller helt enkelt bara vill ha lite vägledning och idéer. Vi ses i vår butik i Malmö, välkomna!

Share this post