5 enkla tips till bröllopsdagen!

5 enkla tips till bröllopsdagen!

– Ta en kort stund tillsammans
Vid något tillfälle under ert bröllop, när ingen riktigt märker det, ta din partner och smyg bort till ett hörn där ni kan se alla era nära och kära roar sig. Det räcker med 30 sekunder för att bara ta in allt och känna glädjen för alla era gäster som är där för att fira er kärlek. Det är fantastiskt!
http://www.brollopsguiden.se/bildgalleri/kategori/1/12

– Istället för att kasta buketten…
kan bruden dela ut blommor till kvinnorna i sitt liv som har hjälpt henne att bli den hon är idag. Äldsta vännen, hon som har hjälpt dig genom tuffa tider, vännen som alltid lyssnar eller den som presenterade dig för din man. Det finns många i ens liv som har format en till den man är idag. Det blir ett otroligt gripande moment.
5 enkla tips till bröllopsdagen!

– Ceremonin
Vid en mindre vigsel kan man låta ringarna skickas runt till gästerna i början av ceremonin så att alla får hålla i dem och ge dem sina lyckönskningar.  Det är ett fint sätt att inkludera alla sina gäster i symboliken i ringarna och brudparet får sedan minnas den kärlek och fina lyckönskningar alla deras vänner och familj gav dem under sin stora dag.

5 enkla tips till bröllopsdagen!

DAHLGREN EST. 1918

– Barnen
Ett lekrum! Barnen är glada och blir underhållna av en trollkarl, barnvakter eller en clown. Här får även gärna finnas lite mjuka kuddar, filtar och varför inte lite mjukiskläder att byta om till. Vi vet alla hur gärna man byter om efter att ha varit uppkläd i ett par timmar 😉 Detta ger ju inte bara glädje till baren utan även till föräldrarna som kan njuta av bröllopsfesten lite mer och kanske lite längre.

5 enkla tips till bröllopsdagen!

– Fotobås
Ett fotobås ger er möjlighet att skapa och föreviga fina minnen från er bröllopsdag. En bröllopsfotograf kan inte vara på flera platser samtidigt och stannar sällan natten lång, det gör däremot era gäster! Detta ger er som brudpar möjligheten att gå igenom hela festen och skratta dagen efter åt era roliga vänner och de små fyndiga stunderna som ägde rum i fotobåset.
5 enkla tips till bröllopsdagen!

www.promsandweddings.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar