Studenten är här!

Studenten är här!

Så var äntligen sommaren här! Och lik så studenttider. Juni månad är fylld med sol, regn och glada studenter som är redo (?) för arbetslivet. I alla fall redo för en sommar och en spännande framtid! Runt om i stan ser man vita klänningar och studentmössor.Studenten är här!

                 Studenten är här!     Studenten är här! Terani Couture

Hos Proms and Weddings är det just nu studentyra med de snyggaste klänningarna, lyxigaste skorna och de perfekta smyckena!
Studenten är här! Studenten är här! Studenten är här! Klänningar värda en nyexaminerad student till hennes studentfirande! Vågade ryggar, paljetter som glittrar och stenar som imponerar! Dessa guldkorn hittar ni på Amiralsgatan 28 i Malmö – från 3 500kr.

För den modemedvetne studenten och till henne som har koll på de senaste trenderna hittar ni den perfekta studentpresenten i butiken –Flattered by Lars Wallin! Ballerinan är handgjorda i Portugal och blommorna som utsmyckar skorna är fastsydda för hand av en liten fabrik i Italien, specialiserade på just skodekorationer. Skorna levereras i en specialdesignad box som försluts med satinband. Som sagt, den perfekta studentpresenten!
Studenten är här! För den lite mindre ambitiösa men lik så uppskattade gåvan har vi vackra smycken från Lily and Rose. Här hittar ni ett brett utbud med allt från fantastiska hårsmycken till ljuvliga halsband.
Studenten är här!   Studenten är här! Studenten är här!   Studenten är här!

Varmt välkomna in till Proms and Weddings i Malmö för att fynda in för årets studenter!
www.promsandweddings.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar