Balklänning i Malmö

Balklänning i Malmö

Söker du balklänning i Malmö? Proms and Weddings har ett stort urval av balklänningar från många olika designers.

Det är många nu som är ute efter en balklänning till sin kommande bal. La Femme är ett populärt varumärke som designar just balklänningar. De har många olika typer av balklänningar, allt från chiffong till sjöjungfrumodell.

La Femme finns hos oss i butiken i Malmö eller att beställa på webshoppen för dig som inte har möjlighet att besöka butiken.

18272-1_popup 18272-2_popup

18032-1 18032-2

18372-1_popup 18372-2_popup

Proms & Weddings

är både en butik i Malmö och en webshop som erbjuder ett stort utbud av brudklänningar till ditt bröllop, balklänningar till din bal, tärnklänningar till dina tärnor eller festklänningar till din kommande fest. Här finner du även matchande accessoarer, glittrande tiaror och skor i alla möjliga olika smaker. Med vårt stora utbud erbjuds allt från budget till lyx och modernt till klassiskt. Du hittar klänningar i alla möjliga färger, former och storlekar. Bal-och brudklänningarna är designade av utvalda välkända designers från världens alla hörn.Proms and Weddings har ett stort sortiment utav olika typer av brudklänningar, allt från sjöjungfrubrudklänning till prinsessbrudklänningar, brudklänningar med eller utan axelband, brudklänningar med långa armar, listan kan göras lång. Proms and Weddings har ett stort utbud av brudklänningar: spetsbrudklänning, tyllbrudklänning, satinbrudklänning, taftbrudklänning, organzabrudklänning, chiffongbrudklänning, jerseybrudklänning Proms and Weddings har brudklänningar i alla möjliga färger bland annat Diamond White, White, Optical White, Ivory, Benvit och champagne. Kortfattat så finns här något för varje kvinna för alla högtider. Varmt Välkommen/ Proms & Weddings

www.promsandweddings.se

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar