Black Friday

BLACK FRIDAY hos Proms and Weddings!
Black Friday

Trots att det ursprungligen är en amerikansk tradition så tar även vi svenskar tillvara på denna härliga dag! Proms and Weddings firar självklart med helt otroliga erbjudande!

Pronovias brudklänningar från 7 000kr!
50% på Pronovias festkollektion!
50% på utvalda fest och brudklänningar!
20% på accessoarer!
20% på Lily and Rose!

Black Friday
Lite rolig kuriosa kring Black Friday är att det är den dag som infaller dagen efter Thanksgiving (som är den fjärde torsdagen i november). Det är USA:s största shopping- och readag. Många besöker föräldrar eller andra släktingar under Thanksgiving vilket ofta innebär en resa och därför är de lediga på fredagen. Och kan då till exempel ägna sig åt shopping.

Namnet Black Friday härstammar ursprungligen från Philadelphia någon gång före 1961, där det beskrev den som stora trafik- och fotgängarökningen som kom dagen efter Thanksgiving. Uttrycket började spridas utanför Philadelphia 1975 och är nu ett allmänt namn i USA för dagen efter Thanksgiving. Ett antal amerikanska webbutiker erbjuder billigare varor denna dag och riktar sig då även till kunder utanför USA.

Trots att Black Friday inte är någon officiellt ledig dag i USA är alla skolor och många arbetsplatser stängda, för att möjliggöra en fyra dagar lång ledighet med Black Friday som så kallad klämdag – Borde inte Sverige också ta fasta på detta? 😉

Alla butiker har öppet väldigt tidigt. Vissa har redan öppet från midnatt och andra oftast från klockan 05.00 eller 07.00 på morgonen samt stänger väldigt sent. Oftast vid 23-tiden. Proms and Weddings håller också öppet lite längre denna dag mellan klockan 11.00 till 19.00.

SÅ VARMT VÄLKOMNA IN TILL OSS PÅ AMIRALGATAN 28 I MALMÖ
?

www.promsandweddings.se
(erbjudandet gäller på klänningarna i butik)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar