Bröllop 2017 – Del 4

Bröllop 2017 – Del 4

Sommaren är snart slut och hösten närmar sig. Lika så gör ert bröllop, alla ni som ska gifta sig 2017! I bloggen kommer ni framöver få tips och råd om allt från brudklänning & skor till underkläder & smycken som passar de flesta budgetarna och smakerna. Ett bredare utbud av vad som gäller för 2017 helt enkelt! Och tänk på att det ska känns kul och förväntansfullt att planera sitt bröllop. Saknar ni tid, kunskap eller inspiration så kan ni alltid ta hjälp av en Bröllopskoordinator. Ni kan ta in hjälp för delar eller hela bröllopet, detta är något som ni kommer överens med er Bröllopskoordinator, ett upplägg som passar er vision.

Smycken
c1

Att bestämma smycken tillhör ett av de sista stegen i bröllopsoutfiten. För det första beror det helt på vem du är som person och vilken typ av smycket du känner dig bekväm i. Och för det andra så beror det såklart på hur brudklänningen ser ut. Till en brudklänning med mycket strass, hög ringning och lång ärm kan det vara finast med endast ett par enkla örhänge eller inga smycken alls. Men till en enklare figurnära brudklänning kan det vara mycket vackert med både halsband och örhänge.

Hårsmycken är alltid vackert! Och visst kan man både ha ett hårsmycke och slöja. Det handlar om att hitta en fin balans där det inte blir för mycket. Och vanligtvis tar man av slöjan efter vigsel och fotografering och då kan det vara perfekt att ha någon detalj kvar i håruppsättningen.  n2

Pronovias har fantastiska hårsmycken – allt från diskreta hårnålar till de ljuvligaste diademen.

h5 h4 h3 h2 h1 h9h8 h7h11 h10

En favorit när det kommer till smycket till ett bröllop är Lily and Rose. En känsla av lyx och kvalité utan att kosta för mycket.
l5 l4 l3 l2 l1 l0
Visste ni förresten att namnet Lily and Rose kommer från Charlotte Yorks två döttrar i Sex and the City?

Om man inte kan få nog av glitter och strass kan man alltid lägga till ett smakfullt bälte i midjan på sin brudklänning. Denna detaljen kan lyfta den enklaste klänningen till en helt annan nivå!
b4 b3 b2 b1

www.promsandweddings.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarsmoderering är aktiverad. Dina kommentarer kan ta ett tag innan de visas.