Bröllop 2017 – Sista delen

Bröllop 2017 – Sista delen

Sommaren är snart slut och hösten närmar sig. Lika så gör ert bröllop, alla ni som ska gifta sig 2017! I bloggen kommer ni framöver få tips och råd om allt från brudklänning & skor till underkläder & smycken som passar de flesta budgetarna och smakerna. Ett bredare utbud av vad som gäller för 2017 helt enkelt! Och tänk på att det ska känns kul och förväntansfullt att planera sitt bröllop. Saknar ni tid, kunskap eller inspiration så kan ni alltid ta hjälp av en Bröllopskoordinator. Ni kan ta in hjälp för delar eller hela bröllopet, detta är något som ni kommer överens med er Bröllopskoordinator, ett upplägg som passar er vision.

 Underkläder och justeringar

Underkläder är en rolig sak att shoppa! Tanken och känslan av att man vill vara fin och känna sig sexig på sin bröllopsnatt är kittlande. Och det finns hur mycket som helst att välja på! Och alternativet, inga underkläder, fungerar också 😉 I dag är det många brudklänningar som har inbyggd BH eller stöd vid bysten vilket gör att en BH endast blir överflödigt. Vidare är det även många brudklänningar som har öppen rygg där man inte kan ha någon BH alls. Då är mitt tips att sy in kupor i brudklänningen istället för att använda en free bra. Fördelen med detta är att allt sitter på plats under hela kvällen och du får ett stöd istället för något som faktiskt trycker ner lite. Och bästa av allt kanske, du slipper på din bröllopsnatt att dra av något som sitter fastklistrat på din kropp.
Bröllop 2017 – Sista delen Bröllop 2017 – Sista delen

Ett sött och litet läckert tips på trosor är dessa med text på – Just Married. Just denna modell kommer från Poirier och finns att köpa hos Proms and Weddings. Fin kvalité och sköna att bära.
Bröllop 2017 – Sista delen Bröllop 2017 – Sista delen

Om man behöver en BH under sin brudklänning behöver den oftast vara axelbandslös vilket gör det till största vikt att den sitter bra och ger ett fint stöd. Det värsta som finns är känslan av att BH:n bara kasar ner. Det finns en modell som heter Wonderbra som är helt fantastisk! Köper du den lovar jag att du får det svårt i framtiden att köpa en annan modell 😉
Bröllop 2017 – Sista delen  Bröllop 2017 – Sista delen

Sista delen kring hela outfiten till bröllopsdagen är justeringarna. Sist men inte minst viktigast! En brudklänning med dålig passform är inte en vacker syn… Och jag kan lova att i stort sätt alla brudklänningar måste justeras på ett eller annat sätt så räkna med detta från början. Det är inte på denna post det är läge att spara pengar, jag lovar! Vad kan behövas justeras då? Vanligtvis är det lite i midjan och lite i bysten. Och det kan vara åt båda hållen, att man antingen måste ta in lite eller lägga ut någon centimeter. Väldigt vanligt är också att man måste lägga upp klänningen. Man undviker helst ett scenario där bruden snubblar i kyrkan.
b4

Vad ska man tänka på inför justeringen? Man vill helst göra den så nära inpå bröllopet som möjligt men gifter du dig under högsäsongen så räkna med 1-2 månader innan. Du måste ha med dig skorna du ska gifta dig i så det blir rätt längd samt den BH:n du har tänkt bära. Och glöm inte! Titta rakt fram när brudklänningen ska nålas, det skiljer minst två centimeter på om du tittar ner i golvet eller rakt fram 😉
b5

Hos Proms and Weddings i Malmö hittar du de bästa skräddarna – Kontakta oss om du vill veta mer.
p1

www.promsandweddings.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar