Bröllopsfeber

Bröllopsfeber

Bröllopsfeber – Sveriges största bröllopsmässa!
Bröllopsfeber

Äntligen börjar det dra igång – Hela Sverige kokar av Bröllopsfeber och Proms and Weddings ger sig ut på turné!
Bröllopsfeber Bröllopsfeber

4 TIPS FÖR ATT DU SKA FÅ UT MAXIMALT AV BRÖLLOPSFEBER:

1: Ladda ned APP Bröllopsfeber från Appstore eller Google Play. I den får du massor av erbjudanden av våra utställare och samarbetspartners.

2: Köp biljett här på sajten. Du får minst 100kr i rabatt per biljett, går före i kön OCH får gå andra dagen gratis! DESSUTOM bjuder Bröllopsfeber och Birka Cruises dig som köper VIP-biljett på en LYXKRYSSNING med bussanslutning värde hela 1200kr!!

3: Använd Bröllopsfebers sajt och appar inför ditt mässbesök, men även före & efter mässan. Du kommer att få massor av tips, inspiration och erbjudanden!

4: ANMÄL DIG TILL NYHETSBREVET! Här på sajten och i apparna kan du anmäla dig till Bröllopsfebers nyhetsbrev. Då kommer du först av alla att få nyheter, tips, inspiration och erbjudanden från bröllopsbranschen!

Kom och träffa Proms and Weddings i
Malmö och Göteborg!

Självklart hittar du en stor och härlig monter med Proms and Weddings i. Här kan du mingla, inspireras och ta del av fina erbjudande. På plats får du träffa vår kunniga och trevliga personal som kommer göra ditt val av brudklänning till en upplevelse! Vi står för en hög standard, prisvärda brudklänningar och ett proffsigt bemötande med ett leende på läpparna.  Vi nöjer oss bara med nöjda kunder.
BröllopsfeberI Malmö träffar ni oss den 4-5 feburari på Slagthuset och i Göteborg på Svenska Mässan den 18-19 februari. Varmt välkomna!
Bröllopsfeber Bröllopsfeber

www.promsandweddings.se

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar