Bröllopsmode

Bröllopsmode på Proms and Weddings.

I år gifter sig ungefär 50.000st brudpar och nu är det högsäsong! Jakten på den perfekta klänningen har börjat!

Många blivande brudar har redan beställt sin drömklänning hos oss på Proms and Weddings och än finns det tider att boka på info@promsandweddings.se

Vi ser tydliga trender i år på vackra ryggar, figurnära siluetter och spets som alltid känns lika inne på brudklänningar. Den enorma 80-tals bakelsen lyser med sin frånvaro och på ett sätt så behöver denna modellen en paus för att utbudet av modeller på brudklänningar är enormt stort i år.

CnVZpfpA5IMQ3sPXdX7WL34mQgn7z1CB_ll_full

Demetrios från Proms and Weddings

Bröllopsmodet följer en moderna och stilren trend och vi ser att slöjan får kliva lite åt sidan för att göra plats för en vacker bolero i spets eller om man vill sticka ut väljer man en cape i chiffong eller tunn skir spets.

VERONA_B

Atelier Pronovias från Proms and Weddings

Våra svenska prinsessor har satt tydliga spår och fortfarande är den båtringade brudklänningen som Victoria bar ett populärt val hos våra brudar. Men de flesta väljer en brudklänning med spets detaljer gärna lång eller trekvarts ärm som prinsessorna Madeleine och Sofia valde.

TAMI_B

Brudklänning från Pronovias

 

MONET_D

Drömklänning i vacker spets, Elie Saab

Släpet får gärna vara långt, ja till och med jätte-långt! Många av våra modeller har ett släp som formar och ger en extra karaktär åt brudklänningen. Kombinera gärna en lång, vacker brudslöja till klänningen som ger en extra inramning vid ingången i kyrkan eller när ni gör entré till festlokalen. Vi på Proms and Weddings är extra förtjusta i de mjuka slöjorna från Poirier.

LAUDIN_C

Laudin från Proms and Weddings

Skorna är en viktig detalj och i år ser vi framför allt att den platta ballerina får komma fram. Ofta har ballerinan fått vara en ”andra” sko till den höga skon som man sparkar av sig framåt kvällen. I mars får vi in en exklusivare ballerina sko från Lars Wallin, Flattered. Skorna kommer ligga runt 2500kr.

flattered-005-1024x660

Finns i butik i slutet av mars på Proms and Weddings

flattered-006

I år ser vi också att pastellen kommer smygande. Det är fler som vågar och vill gifta sig i svagt rosa, ljusblått och champagne färgade brudklänningar. Vi tycker att detta är en fantastiskt trend och inom kort kommer det även ett par pastellfärgade brudklänningar i våra brudgarderober. Här är några underbara modeller i pastell från Cosmobella.

14_02_024_0

I söndags hade Tilde de Paula bröllopsfeber i nyhetsmorgon tillsammans med Emelia de Poret och klicka på länken för mer inspiration av bröllopsmodet 2016.

http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=3270292

Varmt välkommen till Proms and Weddings

– Vi hjälper dig att hitta din drömklänning!

 

 

Det här inlägget postades i Inspiration, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar