Bröllopsyra

BACHAR-D-AV15_748_888 (1)

Brudklänning, pronovias, bachar

Bröllopsyra

Allt sedan våra svenska prinsessor och prinsen har gift sig har det rått bröllopsyra i Sverige. Vi märker det tydligt på Proms and Weddings att trenderna för 2016 års brudklänningar går mycket åt prinsessornas val av klänningar. Bruden för 2016 har ett brett utbud av vackra brudklänningar att välja mellan. Variationen är stor och det är lätt att sätta en personlig prägel på sin brudklänning med hjälp av våra skickliga sömmerskor.

Färgen ”champagne” står sig som en stark trend och färgen off-white har fått ge vika för tonerna av ”ivory”. En del brudklänningar sprakar det verkligen om med stenar och detaljer medan andra kanske har en detalj som gör att just den klänningen blir mycket speciell.

Materialmässigt är det satin, mikado och tyll som är de stora materialen. I lyxutförandet blandas ofta dessa material och de olika kvalitéerna gör att framför allt kjolarna framstår som en dröm i sig. En rolig nyhet inom materialen i år är brudklänningar i ”georgette”. Ett mjukt och följsamt material som liknar chiffong men med en lite kraftigare och tyngre look. Dessa brudklänningar har ett magiskt fall.

När det gäller längden dominerar alltid det hellånga. Ett fåtal klänningar är riktigt korta och det ännu mera avlägset är längden som vi kallar ankel-långt.

Även om du har en helt klar bild över hur din brudklänning ska se eller om du är totalt vilse i brudklännings-djungeln, så måste du prova för att komma fram till vad som passar just dig!

Just nu har vi satt in extra bokningstider för brudklänningsprovning under november, mejla till oss och boka tid så hjälper vi dig att hitta din drömklänning! Boka på info@promsandweddings.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar