KLÄDRÅD FÖR KURVIGA BRUDAR

KLÄDRÅD FÖR KURVIGA BRUDAR

57e7cf8b989119e0455bcd587d85144f

brudklänning, plus size

3ms738_cheyenne_plus1

brudklänning, plus size

Som plus-size-brud kan man få leta lite mer för att hitta det man söker men hos Proms and Weddings finns ett stort utbud med brudklänningar i större storlekar.

Det finns också den möjligheten att beställa hem många brudklänningar i just din storlek. Proms and Weddings sömmerskor kan hjälpa till med ändringar och justeringar om det behövs för att allt ska bli perfekt. Många av våra brudkollektioner brukar finnas att få i storlekarna 30-58, även brudklänningsdrottningen Maggie Sottero har en underbar  kollektion med otroligt vackra och exklusiva brudklänningar i större storlekar.

Innan du bokar tid för provning, ring oss och berätta vilken storlek du söker så undviker du att bli besviken om din storlek inte finns tillgänglig när du kommer.

Många kvinnor som har stor storlek drar sig för att bära figursytt fast det i själva verket ofta är det bästa för att framhäva kurvorna och skapa snygga kurvor. Valet faller ofta på enkla, raka klänningsmodeller trots att en fyllig figur ofta kan bära upp asymmetriska och dramatiska skärningar bättre än en smal och rak. Det handlar bara om att våga!

Med en större kropp kan du ta ut svängarna och jobba med volym i tyger och accessoarer, volanger och draperingar på rätt ställen, en kurvig siluett och dramatiska former är ursnyggt, sensuellt och elegant. Är du större upptill, balansera upp det med en vid kjol, eller en snävare med volanger av tyll eller annat luftigt tyg. Har du breda höfter och mage, välj ett draperat plagg, kanske med båtringning som markerar axlar, byst och nyckelben. V-ringning är också alltid snyggt på den som har former. Det handlar alltså inte om att dölja, utan om att skapa proportioner.

Vårt klädråd för kurviga brudar är att strunta i vad som ser snyggt ut på bild och utgå bara från dig själv och din kropp när du väljer brudklänning. Knepet är inte att försöka klä dig smal utan att klä dig proportionerligt!

Välkommen till oss på Proms and Weddings  -Vi hjälper dig att hitta din drömklänning!

Boka tid på info@promsandweddings.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar