NÄR DU PROVAR BRUDKLÄNNING

NÄR DU PROVAR BRUDKLÄNNING

Prova brudklänning

NÄR DU PROVAR BRUDKLÄNNING

10 saker du behöver tänka på när du ska prova brudklänningar hos Proms and Weddings.

Har du bröllop nu till sommaren? Då är det dags att boka tid hos Proms and Weddings och förebereda dig för det kanske mest roligaste äventyret under hela bröllopsplaneringen! Börja med att låta dig inspireras av alla brudklänningar som finns på vår hemsida www.promsandweddings.se Få en uppfattning på vilken modell du gillar men var beredd på att det inte betyder att just du kanske passar i den. Spara gärna bilderna på modellerna du gillar i din mobil eller Ipad och visa oss när du kommer till butiken. På Proms and Weddings har vi även de senaste inspirationspärmarna från våra största märken. Prova och lita på Proms and Weddings professionella omdömen! För det ska kännas helt rätt och du ska bli 100% nöjd!För att underlätta och skapa rätt bild på hur klänningen sitter på just dig finns det ett par saker du behöver tänka på och ha med dig:
10 punkter du kanske inte tänkt på, och som du behöver ha med dig:

  1. BILDER på klänningar du gillar som du hittat i tidningar och på Internet.
  2. KAMERA eller smartphone så vi kan fota dig i de olika brudklänningarna. Det är viktigt att se sig själv på bild med klänningen och för att se skillnaderna på de olika modellerna som du väljer mellan.
  3. SKOR med samma klackhöjd som de brudskor du tänkt ha på dig på bröllopet. Har du inte valt skor så har vi ett stort sortiment från Rainbow shoes som är en sko som du kan använda från morgon till sena småtimmarna.
  4. BH utan, eller med löstagbara, axelband.
  5. UNDERKLÄDER som du känner att du kan visa dig i då du kommer ha ett ”nära samarbete” med butikens personal.
  6. SHAPEWEAR för att få en slimmande effekt och figur utan “veck”.
  7. NYRAKADE armhålor och ben.
  8. MAKEUP i lagom mängd så att du känner dig fräsch och fin.
  9. HÅRKLÄMMA så att du kan sätta upp håret för att se klänningarnas rygg och nacklinje tydligt.
  10. EN VÄN eller brudtärna som stöd och smakråd. Eller varför inte dela denna stunden med mamma eller någon annan som står dig nära.

Varmt välkommen till oss på Proms and Weddings – vi hjälper dig att hitta drömklänningen! Boka tid på info@promsandweddings.se

NÄR DU PROVAR BRUDKLÄNNING

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar