Nyårsafton är festernas fest!

48467 RED

Red dream from Scala at Proms and Weddings

Nyårsafton är festernas fest!

Det är dags att planera klänningen inför det nya året! Ett nytt år börjar vilket innebär att du kan släppa allt gammalt och börja om på nytt. Låt oss vägleda dig till den rätta klänningen inför nyårsafton 2016, resan börjar nu!

48402 BLACK SILVER

Black dress from Scala at Proms and Weddings

Detta ska givetvis firas in med en snygg nyårsklänning. Nu har vi fyllt butiken med glittriga paljettklänningar, magiska aftonklänningar med stenar och korta nyårsklänningar från vårt nya märke Scala. Butiken är också välfylld med våra storsäljare från Tarik Ediz som har en utsökt kollektion med vackra klänningar i alla färger.

10c_IMG_9847

Tarik Ediz 92638 Proms and Weddings

Ibland kan det vara svårt att välja den rätta klänningen inför denna speciella kväll. Vi på Proms and Weddings har därför valt ut ett stort sortiment av nyårsklänningar som kommer i många olika former – allt från korta glittriga klänningar till långa exklusiva som får dig att känna dig extra vacker. Oavsett vilken modell du föredrar så hittar du den hos Proms and Weddings.

48356 NAVY SILVER GOLD_2_

Scala Proms and Weddings

Så om du väljer att fira med en stillsam middag med nära och kära eller en vild nyårsfest på ett stort ställe så är det kul att göra kvällen lite mer speciell med glitter och glamor.

Välkommen till oss på Proms and Weddings, vi finns på Amiralsgatan 28 i Malmö.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar