Rätt lyft under klänningen

WB-01_004_1

Wonderbra

[spider_facebook id=”1″]

WB-06_002_1

Wonderbra med spets

Rätt lyft under klänningen

Wonderbra

Med Proms and Weddings fantastiska Wonderbra kan du få vilken klänningen som helst att sitta snyggt över bysten. Wonderbra från Poirier är en axelbandslös behå utan sömmar med stabilt stöd under bysten och magisk push-up vid sidorna. Stödet på sidorna är formade som en hand och ger en oslagbar effekt på dekolletaget . Vår “Wonderbra ” kan bäras under varje brud och fest klänning och finns i både mindre och större storlekar på kupan. Från A till J.

Tvätta alltid din Wonderbra efter användning för att få bort rester av parfym och deodorant men även hudfett och hudpartiklar som fastnat i kupan. Tvättas bäst för hand med silkestvål. Om du vill tvätta i maskin tänk på att lägga bh:n i en tvättpåse och kör på ett program som är anpassat för siden.

Om du tar hand om din Wonderbra så sitter den fast ordentligt varje gång du ska använda den. En fantastisk push-up bh som verkligen sitter på plats hela dagen, eller natten. Den finurliga ”handpushen” är unik för Wonderbra och håller verkligen ordning på dina bröst.

Så nästa gång du besöker oss på Proms and Weddings be att få prova en Wonderbra till din klänning!

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar