TARIK EDIZ – Brud och fest

TARIK EDIZ – Brud och fest

”Jag är fascinerad av att integrera kreativitet och tekniskt arbetet i att utforma en klänning”, säger Tarik Ediz.
TARIK EDIZ - Brud och fest

Efter examen från college som en ingenjör, har Tarik Ediz framgångsrikt kombinerat sin matematiskt begåvade sinne med sin kärlek till mode. Han vågade sig in i modevärlden genom att följa sitt hjärta och själ 1987. Han har sedan dedikerat all sin tid, energi och passion för att skapa specialdesignade klänningar som sticker ut från mängden.
Varenda klänning tillverkas i en ateljé i Istanbul, under Tariks vakande öga. Hans unika design och enastående kvalitet har gjort att Tarik Ediz har tagit sig från Istanbul till den internationella arenan! Tarik Ediz finns nu i 5 kontinenter och över 80 länder. Och en av dessa butiker är självklart Proms and Weddings i Malmö!

”Tarik Ediz är ett av våra mest eftertraktade märken när det kommer till festklänningar”, säger Ayman – ägare av Proms and Weddinings
TARIK EDIZ - Brud och fest

En av Tarik Ediz styrkor och kännetecken är det stora utbudet av färger. De flesta modellerna kommer i många olika färger. Men vad som verkligen får Tarik Ediz klänningar att sticka ut är strassen. Denna vackra strass! Och i kombination med en mycket fin kvalité.
c10 c9 c8 c7 c6 c5c14 c13 c12 c11

Tarik Ediz har även en bröllopskollektion som heter Tarik Ediz White. Och precis som hans festklänningar så bjuder även hans brudklänningar på det där lilla extra. Glitter och glamour till alla brudar! Ljuvliga spetsar, kvinnliga siluetter och vackra släp!
b7 b6 b5 b4 b3 b2 b1 b111

För mer information besök gärna Proms and Weddings i Malmö eller www.promsandweddings.se
TARIK EDIZ - Brud och fest

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar