Vackra bröllopsfotografier

Vackra bröllopsfotografier

Proms and Weddings har glädjen att ha så många vackra och fina kunder som skickar bilder till oss från deras bröllop. Vi har absolut de bästa (och nöjdaste) kunderna i hela Sverige! Det är ofta våra brudar reser både från Stockholm och Göteborg ner till oss för att handla sin brudklänning och få möta vår kunniga personal på plats.

Proms and Weddings i Malmö tar emot både drop in kunder och bokningar. Åker ni en längre bit så rekommenderar vi att ni bokar tid i förväg och det gör ni på info@promsandweddings.se alt. 040-618 00 13.

Här kommer en hälsning från Dzana som stod brud i en sagolikt vacker klänning från Demetrios (modell 651D). Till klänningen hade Dzana en mjuk tyllslöja med swarovskistenar, tiara och smycken från Lily and Rose.
Tack Dzana för bilderna och vi önskar dig en långt och lyckligt äktenskap!
Vackra bröllopsfotografier Vackra bröllopsfotografier Vackra bröllopsfotografier Vackra bröllopsfotografier

Här kommer en sommarhälsning från Kalmarslott! Bruden, Linda bar en brudklänning från Proms and Weddings i spets och tyll. En slöja i soft tyll prydde Lindas vackra hår. Vi säger stort lycka till och grattis till den kommande bebisen!
Vackra bröllopsfotografier Vackra bröllopsfotografierVackra bröllopsfotografier Vackra bröllopsfotografier

Här kommer en hälsning från en cool brud i svart lyxförpackning! Martzy och Johnny valde en klänning i svart spets från Pronovias när de sa ja till varandra en sommardag i maj. Tack för att vi på Proms and Weddings fick nöjet att hjälpa er!
Vackra bröllopsfotografier

Här kommer en hälsning från Pernilla som stod brud i en klänning från Pronovias, modellen heter Idalina och en bolero i spets prydde hennes axlar. Slöjan är i soft tyll och allt finns på Proms and Weddings.
Vackra bröllopsfotografier Vackra bröllopsfotografier

Som hämtade ur en svensk skärgårdsfilm! Martina fick sin polisman på Nösunds Havshotell på Orust i helgen. Brudklänningen var från La Sposa i vacker spets och modellen var ”sjöjungfru”. Tusen tack för bilderna och stort lycka till som herr o fru.Vackra bröllopsfotografier Vackra bröllopsfotografier Vackra bröllopsfotografier

Sommarhälsning från My och Fredrik! Brudklänningen är från Proms and Weddings, Maggie Sottero Designs och modellen heter Bronwyn.
Stort lycka till som herr och fru!
Foto: Jörgen L
Makeup och Hår: Boel L
Location: Kronovalls vinslott
Vackra bröllopsfotografier

www.promsandweddings.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar