Välj brudklänning efter personlighet

bild1

Modeller från RM Duo, Proms and Weddings

Välj brudklänning efter personlighet

Vem är du?

Rockig brud i lyxförpackning, en retrolover, blommig hippie eller traditionell och tidlös romantiker? Oavsett personlighet, stil eller tema krävs ofta många timmar av planering för att den finaste och vackraste dagen i livet ska bli sådär oförglömlig som brudar drömmer om.

Idag visar vi bilder från en tufft bröllop med en rockig brud i lyxförpackning! Brudklänningen är en röd dröm i spets från Pronovias festkollektion, It´s my party. Klänningen är täckt med vacker spets som klättrar upp mot halsen och har en djup rygg som framhäver figuren. Brudklänningen är en så kallad ”sjöjungfru” med en tajt passform ända ner till låret eller knäet där den snabbt vidgas ut ner mot fötterna som en havsjungfrus fena. Sjöjungfru är ett bra val om du känner för att framhäva dina kurvor och lyfta fram det kvinnliga du har att erbjuda.

_Q3A3651_webb

Bukett från Blomsterkompaniet, Proms and Weddings

Fotograf Isabell N Wedin står bakom dessa fantastiska bilderna och går under namnet Turturduva . Sedan 2007 fotograferar hon bröllop i en romantisk och personlig stil där hon blandar klassiska porträtt med dokumentära bilder, detaljer med landskapsbilder. Hennes mål är att berätta varje brudpars unika historia och att fånga de där speciella ögonblicken. Isabells fotografier är tidlösa men samtidigt moderna och alltid fyllda av glädje och närhet. Gå gärna in på www.turturduva.se där ni hittar många bilder och mer information.

_Q3A3468_turturduva_webb

RM Duo, Proms and Weddings

_Q3A3284_webb

RM Duo, Proms and Weddings

På bloggen hittar du inspiration, tips och kloka råd från Proms and Weddings egna brudklänningskonsulter med lång erfarenhet och kunskap. På bloggen får du även tips på hur du väljer brudklänning, accessoarer och leverantörer till din stora dag.

Boka tid på info@promsandweddings.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar