Vårens brudar vill känna sig som prinsessor för dagen

9ad034c931133bd7112306511ceea337

Proms and Weddings

Vårens brudar vill känna sig som prinsessor för dagen

Det är högtryck på Proms and Weddings!

Nu provas det brudklänningar för fullt på Proms and Weddings och beställningen måste göras innan jul om man ska gifta sig i sommar. Om man beställer sin brudklänning nu så får man räkna med en leveranstid på cirka 4 månader. Många brudar tycker att de är ute i god tid när de kommer och provar klänning i november men faktum är att det tar tid att få hem klänningen och framför allt om det ska ändras hos sömmerskan. Vårt råd är att beställa sin klänning minst 6 månader innan den stora dagen.

Vi frågar ägaren till Proms and Weddings vad som gäller för vårens kommande brudar.

– Det ska vara vackra tyger, fina spetsar och lyxiga material. Lite lyxigare helt enkelt, säger butiksägaren, Ayman.

Ayman äger och driver butiken Proms and Weddings sedan 5 år tillbaka. Han beskriver vilka trender som efterfrågas i butiken för 2016.

– I år är det väldigt mycket spets. Den klassiska stilen är alltid populär men i år ser vi mer av klänningar i satin. Fler vill vara den där riktigt vackra och eleganta bruden, säger han.

Vacker silhuett

Klänningens silhuett får gärna vara elegant och följa formerna från midjan ner över höfterna.

– När väljer man en slankare klänning kan man ta i och välja en pampigare slöja eller så satsar man ordentligt och väljer den stora drömklänningen med mycket tyll och stor slöja. Men jag skulle säga att trenden går mot att man vågar lite mer och vara personlig, säger brudklänningsexperten Ayman.

 Slöja populärt

Accessoarer inför bröllopet är viktiga och på Proms and Weddings finns det gott om slöjor, diadem och kronor att välja bland.

– Slöja är populärt just nu. Om man sedan väljer kort eller lång slöja beror på smak och kroppens proportioner, säger Ayman.

Ska du gifta dig under 2016 och är på jakt efter drömklänningen? Då är du varmt välkommen att boka en brudprovning hos Proms and Weddings.

Proms and Weddings tar emot bokningar alla dagar i veckan och har ett brett utbud av brudklänningar för alla former och storlekar. Kollektionerna för 2016 finns nu i butiken, som ni hittar på Amiralsgatan 28 i Malmö. Hos oss hittar du världsledande Pronovias, Maggie Sottero, AIRE Barcelona, Aspera, Demetrios, Rosa Clara, Sophia Tolli m.fl.
För att boka tid ring eller mejla på 040-618 00 13 alt info@promsandweddings.se

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar