Vad du som kund bör tänka på inför din provning

Att prova brudklänning ska vara en upplevelse både för dig som kund men även för oss medarbetare. Därför finns det ett par saker som man bör tänka på innan man kommer hit och ska prova.

  1. Först och främst vill vi uppmana att man tänker på att komma hit utan starka parfymer/deodoranter/krämer och att vara så fräsch som möjligt, eftersom många testar våra klänningar vill vi se till att hålla dem i bästa skick. Även att man kommer med så lite smink som möjligt eller i alla fall undvika att sminka halsen för att inte riskera att det kommer smink på våra klänningar.
  2. Kom hit med dina brudskor. Då kan vi enkelt justera klänningens längd utan att behöva dubbelboka.
  3. Viktigaste av allt, kom förberedd. Bär rätt underkläder till din provning och visa oss gärna dina sparade inspirationsbilder. Fundera på vilken form du är ute efter redan innan. Det underlättar för oss och för dig med! Men kom med ett öppet sinne och våga prova!

Hur går provningen till?

När du väl kommer till butiken kommer personalen fråga dig vad du är ute efter och dina önskemål och då är det bra om du kan visa inspirationsbilder. Ta gärna med dig smakråd med inte för många då de kan ändra din åsikt kring din drömklänning. Vi brukar rekommendera att boka en provtimme, det brukar räcka för det flesta och vill man få en mer lyxigare upplevelse kan man boka vårt VIP. Där får hela sällskapet ett glas bubbel, tilltugg och personal som är med dig hela provningen för endast 300 kr.

Många av våra klänningar har inbyggd bh och man behöver därför inte prova med bh på. Tänk på att ha vita eller beigea underkläder för att det inte ska synas igenom klänningen.

Att testa brudklänning för första gången skall kännas roligt och vara en upplevelse, så slappna av och njut under din provning!

https://www.facebook.com/promsandweddings

https://www.promsandweddings.se/boka-tid-for-provning/

Share this post