Vi är tillbaka !

Vi är tillbaka med bloggen efter en tids uppehåll, här vill vi dela med oss av nyheter…nya kollektioner av brudklänningar, festklänningar, accessoirer & trender inom bröllop och fest.

Vi kommer också att fokusera på andra relevanta ämnen när du ska planera ditt kommande bröllop eller fest.

Vi har haft ett härligt 2018 och bröllopssäsongen lika fantastisk som alltid ! Nu förbereder vi oss för 2019 säsongen och vi är så taggade 🙂

De stora sändningarna av brudklänningar med 2019-kollektionen har kommit och vi säger bara WOW, intrikat spets, stora kjolar, off-shoulder, mermaid, a-line, ja här finns allt en bride-to-be kan tänka sig ! 

I starten av varje nytt år så har vi en rafflande mäss-säsong, vi åker runt till de olika bröllops-mässorna, och det är mycket spännande 🙂 Vi njuter av att träffa våra kolleger i branschen, se de olika märkena och alla de fantastiska brudklänningarna.

Vi är alltså i planeringstagen inför den kommande bröllops-säsongen, vad skulle ni vilja veta, ha koll på, få tips om inför ert stundande bröllop eller en fest ni planerar ?

Vi är ju mitt uppe i en tid då alla går mycket på fest, vi har satsat hårt på vår fest-avdelning i höst och det finns massor av olika stilar att välja mellan, personligen är jag ett stort fan av Tarik Ediz som gör fantastiska kreationer till vilken typ av fest som helst 🙂 men, vi har som sagt något för alla. Tarik ediz festklänning 50247

Detta är också något att ha i tankarna alla ni bal-tjejer ! Nu i vintermörkret behöver vi något ljust & glamouröst att se fram emot, då är ju balen 2019 utmärkt 🙂 Här finns en balklänning till varje härlig tjej som gläds åt kanske sin första balklänning, vi hjälper er att hitta rätt.

Med detta vill vi passa på att önska er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År ! Njut av högtiden, kramas lite extra mycket och ge kärlek, det kommer vi att göra 🙂