Vilka är Maggie Sottero?

Vilka är Maggie Sottero?

Maggie Sottero, klänningsdesignern som är specialister på att tillverka bekväma, romantiska och stilrena klänningar. Familjeföretaget har sedan dag ett satsat på att skapa klänningar som är till för att få varenda brud att känna sig extra speciell på hennes dag. Alla deras klänningar går att få i petite till plus size storlek.

1997 lanserade Maggie Sottero deras första klänning som fick folk att tappa hakan. Dem var de första som presenterade klänningar som deras på marknaden. Det blev storslaget och alla ville helt plötsligt köpa sina brudklänningar från Maggie Sottero!

Efter lite mer än 20 år har Maggie Sottero nu blivit en av dem mest största klänningsdesignerna. Du hittar deras fabriker i Sydney, Australien, eller varför inte bara komma in i vår butik och känna känsla av dem Australienska klänningarna från Maggie Sottero?

”Lonnie Lynette” från Maggie Sottero är en dramatisk och glamorös bröllopsklänning i pluz size modell. Den smickrar dina kurvor med en fantastisk sjöjungfrumodell och tillhörande korsett! Med en handsydd spets av pärlor och stenar upptill känns klänningen lyxig, ner till kommer det dramatiska släpet av glittrigt tyll lager på lager. Ryggen består av en vacker korsett med snörning som håller brösten på plats och ger både fantastisk support och hållning. Detta är en fantastiskt val av brudklänning för den kurviga bruden som vill visa sina upp sina kvinnliga former. Smickrande, exklusivt och vackert! (Se bilaga 9)

Maggie Sottero hos Proms and Weddings

Proms and Weddings har ett otroligt stort utbud av bröllopsklänningar i plus size storlekar (Bilaga 10 är ett exempel). Denna klänning från Maggie Sottero kommer i en vacker prinsessmodell där tidlöst satin och romantisk spets är huvudingredienserna. En Kjolen kommer i lyxig mikado och får en unik balans tillsammans med en vacker spett upptill, ryggen är täckt av dekorativa knappar som ger bysten ett ordentligt stöd baktill och som nertill ger en vacker effekt. Ett vackert bälte i midjan och en kvinnlig urringning ger det klassiska satin tyget en kvinnlig känsla och ger en kurvig figur kvinnlig kropp sin fulla rättvisa. Vackert, kvinnligt, feminint och tidlöst.

Bilaga 9
Bilaga 10

https://www.maggiesottero.com/

https://www.promsandweddings.se/produkt-kategori/klanningar/brudklanningar/lisette-collection-lisette-collection/

Share this post